TOTAALAANBOD
ALLE PROVIDERS
VERTROUWD
EN VEILIG
ONAFHANKELIJK

Reacties

Fam. vd Bergh, Achterveld:
"Bedankt voor de service, met dit goedkope mobiele abonnement kan onze vaste telefoon de deur uit. Dat gaan we ook overwegen. Misschien dat mijn man Ton ook nog een abonnement afsluit zodat we altijd bereikbaar zijn."

Bart Genee, Scheveningen:
"Het abonnement wat ik nu heb afgesloten bespaart me veel kosten. Ik ben nu honderden euro's goedkoper uit per jaar. Geld wat ik nu ergens anders aan uit kan geven."

Willy, Bergschenhoek:
"Ik was al tijden aan het vergelijken op internet en kwam steeds terug bij cheapsimonly.nl. Hier heb ik dan ook mijn simonly abonnement afgesloten. Het grote aanbod, de acties en de reacties van de klanten hebben me overgehaald."

Ivonne Helder, Dronten:
"Ik kom zeker weer hier terug wanneer ik een nieuw abonnement af kan sluiten. Wat een ruim aanbod en ook nog heel goedkoop."

Erwin Brits, IJmuiden:
"Ik was aan het twijfelen tussen verschillende Sim Only abonnementen. De Hi Sim Only acties wisten me te overtuigen. Hier heb ik goed kunnen vergelijken en gemakkelijk kunnen bestellen."

Joeri van de Wesselaar, Best:
"De Tmobile aanbieding die ik had gezien was zo goed dat ik deze niet kon laten schieten. Echt goedkoop, ik heb nog nooit problemen gehad met Tmobile. Daarom is mijn keuze weer gevallen op Tmobile."

Mireille Baerts, Assen:
"Het goedkoopste sim only abonnement heb ik hier gevonden. Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling en kom zeker terug bij een nieuw abonnement. Dankje."

B. Lodewijks, Eindhoven:
"Ik heb gekozen voor de goedkoopste KPN sim only aanbieding die ik kon vinden. Dat was hier. Heb mn abo verlengd en bel via mn oude vertrouwde provider."

J. Rinsema, Leeuwarden:
"Ruim aanbod en een overzichtelijke site. Snel alles geregeld. Het bereik is nu super! Heel erg bedankt!"

Peter Johnson, Amsterdam:
"Hallo, Bedankt voor de service. Ik had een Sim Only abonnement nodig omdat mijn abonnement afgelopen was. Toen ben ik op internet gaan vergelijken en ben ik bij jullie terecht gekomen. Dat scheelt echt veel."

Thijn Groeningen, Emmen:
"Hier kon ik mijn Sim Only verlengen tegen lage prijzen. Echt bedankt voor het nieuwe Sim Only met SMS bundel."

S. van Kampen, Sittard:
"Echt, ik moet zeggen dat het simonly abonnement wat ik nu heb het goedkoopste is wat ik ooit gehad heb terwijl ik zelfs overgestapt ben naar een grote provider. Echt super!"

Maarten Hanssen, Ridderkerk:
"Na het lezen van alle goede reacties gekozen voor het goedkoopste Sim Only abonnement wat ik hier kon vinden. Echt, wat een verschil. Ik kon het bijna niet geloven bij het zien van mijn afschrift."

A. van Vliet, Ede:
"Zo vaak bel ik niet maar ik heb uitgezocht dat het voor mij voordeliger is om een goedkoop Sim Only abonnement af te sluiten in plaats van prepaid. Scheelt echt veel duiten."

Petra van de Munckhof, Berg en Dal:
"Op aanraden van mijn zus ben ik toch overgestapt op SimOnly van Hi. Goedkoop bellen, goed bereik wat wil je nog meer?"

Maarten Hanssen, Ridderkerk:
"Moet zeggen dat mijn sim only abonnement van Telfort erg bevalt. En dankzij jullie ben ik ook nog ontzettend goedkoop uit en bel ik haast voor niks. Kortom, een erg tevreden klant."

Bertha Verstappen, Middelburg:
"Aan mij zijn al die nieuwe toestellen met oneindig veel mogelijkheden niet besteed. Doe mij maar gewoon een telefoon waar je makkelijk mee belt en welke ik niet constant hoef op te laden. Daarom is een mobiel abonnement van jullie ideaal voor mij."

Carlijn van Spakenburg, Uden:
"Bedankt voor jullie hulp bij het uitzoeken van mijn nieuwe sim only abonnement. Ben erg tevreden over jullie en zal t ook zeker door gaan vertellen hoor."

André Besselaar, Nijkerk:
"Bedankt voor jullie hulp bij het uitzoeken van mijn nieuwe sim only abonnement. Ben erg tevreden over jullie en zal t ook zeker door gaan vertellen hoor."

Vincent de Groot, Spijkenisse:
"Ik was opzoek naar een goedkoop abonnement. Kwam bij cheap sim only uit, en die bleken dat inderdaad te kunnen bieden. Had mijn simkaart erg snel in huis. Zeer over te spreken!"

Marjolein Hoekstra, Weert:
"In plaats van gelijk naar de winkel gegaan heb ik ook ff rondgekeken op internet. Ben blij dat ik da gedaan heb anders was ik nooit jullie tegengekomen. Ik schrok nogal toen ik zag dat jullie het zoveel goedkoper konden en twijfelde of het wel helemaal waar kon zijn. Ben blij dat t wel zo is! "

Gerard Frankhuizen, Drachten :
"Net mijn simonly kaart binnen gekregen. Sneller dan ik had verwacht, dat in ieder geval wel. Nu nog even controleren of alles werkt, maar daar twijfel ik niet aan."

Annemarie Loots, Valkenswaard:
"Een vriendin van mij had ook al een kaart bij jullie besteld en daar ging alles helemaal goed. Ze was erg over jullie te spreken. Omdat ik toch een nieuw abonnement wou afsluiten omdat ik niet meer tevreden was met mijn oude, dacht ik terug aan jullie. Nou, die vriendin van mij had helemaal gelijk hoor. Dank jullie wel "

Yvonne Debaugnies, Heerlen:
"Zo dat scheelt veel met mijn oude vodafone abonnement. Was wel blij toen ik mijn bankafschriften zag en niet meer automatisch mijn bankrekening leeggetrokken zag worden. Dacht eerst dat er een foutje was gemaakt, maar was even vergeten dat ik nu via jullie veel goedkoper bel:p "

Rik van Tiel, Rotterdam:
"Was opzoek naar een simonly en kwam hier uit. Bleek een goede keuze te zijn. Ze zorgden er gewoon voor dat alles snel afgehandeld werd zodat ik zo snel mogelijk met mn nieuwe abonnement kon bellen."

Jos Brands, Hoorn:
"Heb nu alweer een tijdje een sim only abonnement via cheap sim only. Bel nu lekker goedkoop met T-mobile, waar ik via de gewone winkel een stuk hoger uitkwam."

Bianca ter Velden, Emmen:
"Zoo wat een aanrader. Lekker goedkoop bellen, had ik maar eerder geweten dat jullie bestonden dan had ik in het verleden al veel geld kunnen besparen."

Stefan Zandstra, Zoetermeer:
"Nieuw sim only abonnement afgesloten via cheap sim only. Zeer tevreden! Een echte aanrader."

Mariska Groendijk, Maarssen:
"Via een kennis kwam ik uit op jullie site. Was al een tijdje op zoek naar een goedkope aanbieder van sim only abonnementen zodat ik kan vergelijken. Dankzij jullie heb ik die nu gevonden, bedankt!"

Chantal Bouwheer, Berlicum:
"Ons pap kreeg een nieuw toestel maar hoefde die niet. Gelukkig mocht ik hem hebben. En nu met een sim only abonnement van jullie ben ik ook nog vele malen goedkoper uit!"

P. van Gool, Venlo:
"Sinds kort bel ik met een simkaartje van cheap sim only. Overal bereik en veel belminuten. Ik ben echt heel erg tevreden met mijn nieuwe abonnement."

Dani Bouwman, Alkmaar:
"Ik mocht eindelijk een abonnement afsluiten van mn ma. Gelukkig betaald zij de helft omdat ze me nu altijd kan bereiken."

Daniel Khoot, Gouda:
"Goede service van Cheap Sim Only. De vragen die ik had werden snel beantwoord. Omdat ik nog een goed toestel heb maar wel vast zit aan hoge maandelijkse kosten heb ik ervoor gekozen om over te stappen op Sim Only. Hierdoor kan ik nu een stuk goedkoper bellen, zeker met de lage prijzen van mijn nieuwe abonnement."

J van Loon, Uithoorn:
"Goede aanbiedingen, bellen voor weinig geld en goede service! Dat zijn mijn ervaringen bij jullie. Super bedankt."

Karin de Klein, Den Bosch:
"Hallo mensen van Cheapsimonly, ik ben super tevreden over de levertijd. Ik heb jullie website doorgegeven aan een vriendin van me. Die mag over een maand een nieuw abonnement dus die zal binnenkort wel bestellen."

Suus Jongejans, Dronten:
"Met het nieuwe abonnement van cheap sim only heb ik nu bijna overal bereik in de polder. Toch gemakkelijk dat ik dat via intenet kan regelen. Lekker vergelijken en de goedkoopste uitkiezen :-)."

Y. de Wolf, Harderwijk:
"Hallo, Dit is de eerste keer dat ik ben gegaan voor simonly. Eerst vond ik dat maar onzin maar het scheelt best veel. Nu ik niet meer rook en goedkoper bel hou ik steeds meer geld over. Bedankt!"

Ronnie de Winkel, Wilnis:
"Bedankt, nu ik ben overgestapt naar een andere provider met sim only. Nu ben ik in het magazijn op het werk ook bereikbaar! Eerder kon ik maar op bepaalde plekken bellen. Nu vrijwel overal. En goedkoper!"

Jop Berends, Sint Oederode:
"Goede service bij vragen. Snelle levering van mijn abonnement. Super!"

Paul van Hoorn, Zoetermeer:
"Ik heb zojuist mn 2e abonnement hier afgesloten. Nu eentje voor mn vriendin en 2 weken geleden voor mezelf. Het is echt goedkoop geworden de laatste jaren. Nu bel ik voor een paar euro al 150 minuten per maand. En voor 14,95 euro meer bellen we onderling gratis."

Laura Kok, Arnhem:
"Hoi, op de verjaardag van mn ma hoorde ik dat jullie goedkope simonlys verkopen. Ik was opzoek naar een goedkoop abonnement in plaats van prepaid. Eindelijk gevonden en ook nog snel geleverd. Gelukkig nooit meer opwaarderen. Groetjes Laura."

R. Bisselink, Doetinchem:
"Ik heb nu weer goed bereik hier in de achterhoek. Zelfs wanneer ik in dorpen bij de grens moet werken. Ook is het nu goedkoper dan ooit. Ik denk dat ik vaker ga voor sim only."

Meral Miraku, Amsterdam:
"Vorige maand mijn sim only abo ontvangen en gisteren de eerste rekening. Dat scheelt nogal wat met eerst. Met 275 belminuten kom ik altijd wel uit. Ik ga daar absoluut niet overheen. Bedankt voor de goede levering. Tot de volgende keer."

Daan van den Broek, Horst:
"Het is nu weer een tijd geleden dat ik hier mijn sim only abonnement besteld heb. Binnenkort mag ik weer een nieuw abonnement afsluiten en heb alweer wat gezien hier. Tot binnenkort!"

Esther Wittens, Vlissingen:
"Ben weer super blij met mijn goedkope sim abonnement. De tweede keer hier een bestelling geplaatst en weer super snel in huis. Nummerbehoud was wederom geen probleem.""

M. El Ahmadi, Cuijk:
"Gemakkelijk alles in te vullen en in te sturen. Nu altijd bereik ipv storing in mijn telefoon. En goedkoop bellen naar familie. Gelukkig geen hoge rekeningen meer."

Boris van Voerendaal, Alphen:
"Het bereik is nu super. Zelfs wanneer ik met de hond in de bossen wandel kan ik overal bellen. Het lag dus wel aan mijn oude provider. Gelukkig ben ik overgestapt. Nu bel ik goedkoper ook nog."

Joke Graat, Zeist:
"Gelukkig bestaat er zoiets als sim only abonnementen. Ik bel bijna nooit en vergeet vaak mijn telefoon. Ik heb de oude telefoon van mijn zoon gekregen om te kunnen bellen. Ik kan nu 100 minuten bellen voor maar 2,50 per maand. Daar heb ik genoeg aan."

Bart van de Heuvel, Boxmeer:
"In de zomer maak ik vaak lange dagen met het werk. Vaak bel ik op de terugweg alvast met de vrouw zodat ze ongeveer weet hoe laat ik thuis ben. Op de bouw kan ik geen dure telefoon gebruiken dus heb ik mijn oude nokia gebruikt met een simonly. Veel belminuten voor weinig geld. Daar hou ik van."

H. Sellink, Sint Willibrord:
"Bedankt voor de snelle levering van de simkaart. Nu kan ik pas goedkoop bellen voor relatief weinig geld."

Jolien Konings, Almere:
"Pff op koopavond naar de T-mobile shop, dat doe ik nooooit meer! Wat was het druk en ze konden me geen goede aanbieding doen. Hetzelfde abonnement op internet goedkoper gevonden bij Cheapsimonly. En ik hoefde niet in de rij te staan. De week erop kreeg ik alles netjes thuis. Super bedankt! x Jolein"

Henriëtte Maassen, Venray:
"Tegenwoordig kun je niet meer zonder internet op je gsm. Bij jullie heb ik dat sim only Telfort 400 abonnement met onbeperkt internet. Voor de webshop die ik naast mijn baan run kan ik overdag al vragen beantwoorden en zien hoeveel bestellingen er zijn binnen gekomen."

Sanne Verbroecke, Maastricht:
"Ik studeer nu in Nederland en wil niet met mijn Belgische gsm bellen omdat dat zeer duur is. Nu heb ik een abonnement met behoud je nummer afgesloten. Nu bel ik mijn schoolgenoten goedkoop via het Nederlandse Hi."

M. van Dongen, Tilburg:
"Ik wilde eerst altijd de nieuwste telefoons hebben maar dat is wel duur en mijn Blackberry nog goed genoeg. Daarom eens gekozen voor simonly. Dat scheelt nogal in de kosten. Als ik dat eerder had beseft had ik nu meer geld over gehad haha. Bedankt voor de snelle levering. Hoi Michel."

Priscilla van Leeuwen, Leiden:
"Veel van mijn studiegenoten hebben zo'n "smartphone" met duur abbo. Via een vriend heb ik een Samsung goedkoop kunnen over kopen. Ik heb daarbij een sim only met onbeperkt internet afgesloten. Zo kan ik gemakkelijk op mn mobiel zien waar en wanneer de colleges zijn. Superhandig!"

Marjo Lantinga, Heerenveen:
"He he eindelijk mijn vaste telefoon de deur uit. Nu ben ik overal bereikbaar voor minder geld. Iedereen belde toch altijd op mijn mobieltje dus waarom zou ik nog een vaste lijn willen? Een nadeel is dat ik met dit onlysim abonnement meer bel haha. Bedankt voor de service. Groetjes Marjo.!"

J. van Bavel, Breda:
"Ik ben naar the Phonehouse in Breda geweest om te informeren naar een sim only abonnement maar dacht dat dat het nog goedkoper moest kunnen. En dat was gelukkig ook zo. Na wat vergelijken op internet bij Cheapsimonly terecht gekomen en hier een simonly afgesloten."

Ben de Lange, Heerlen:
"Hoi Cheapsimonly-team, omdat ik dicht bij de duitse grens woon wil ik een abonnement waarmee ik niet te duur uit ben in het buitenland. Die heb ik gevonden bij jullie. Bedankt dat jullie zo snel konden leveren. Groet Ben"

Zoraya Demoulage, Amstelveen:
"Ik kom niet vaak buiten de randstad. Hier hebben alle providers wel goed bereik dus daar lette ik niet zo op. Het is natuurlijk wel handig wanneer ik bijvoorbeeld op vakantie ga naar Overijssel of Limburg. Ik ging echt voor het goedkoopste simonly met veel belminuten. Hier gevonden en snel in huis. Thanks!"

Ronnie van den Bosch, Helmond:
"Door mijn werk als chauffeur moet ik vaak bellen naar kantoor. Gekeken naar een goedkoop abonnement van een betrouwbare provider en hier gevonden. Alles wat ik bel wordt wel vergoed door mijn baas maar ik wil toch niet te veel betalen wanneer ik prive bel. Nu bel ik goedkoper dan voorheen met een betrouwbare provider."

Maria Jacobs, Uden:
"Voor iemand die niet vaak iets via internet besteld ging het toch gemakkelijk. Nu heb ik een sim only abonnement met veel belminuten. Smsen kan ik niet en internetten via de telefoon ook niet. Bellen doe ik wel graag, daarom veel belminuten voor weinig geld."

Koen Jans, Heerhugowaard:
"Yes! Het only sim kaartje zojuist thuisgestuurd gekregen. Ik meteen in mijn nokia N8 gestopt en kon zowat gelijk bellen."

Miguel de la Porte, Rotterdam:
"Snelle antwoorden per mail gekregen zodat ik het abonnement gemakkelijk af kon sluiten. Bedankt daarvoor. Groet Miguel."

Miranda de Jong, IJsselstein:
"Ik heb zelf een iPhone 3GS die het nog prima doet. Eerder kreeg ik fikse rekeningen van mijn provider. Die telefoon betaal je echt wel! Nu simonly abonnement afgesloten en ben nu veel goedkoper uit."

R. Riemsdijk, Apeldoorn:
"Via marktplaats een tweedehandse HTC op de kop kunnen tikken. Mijn oude Samsung was kapot gegaan maar ik wilde niet weer een duur abonnement. Nu bel ik voor een tientje ongeveer 400 minuten per maand. Dat is weer wat anders dan die 70 euro die ik eerst kwijt was."

Charlotte de Wilg, Purmerend:
"Hallo, ik wil jullie even bedanken voor de snelle levering van mijn Telfort simonly abonnement. Omdat ik ziek was kon ik niet naar de winkel om een nieuw abonnement aan te vragen. Normaal sta je te wachten in de winkel. Vanaf nu bestel ik alles online. Groetjes Char."

John van Laarhoven, Rosmalen:
"Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Alles snel in huis gekregen. En nummerbehoud."

Wouter Wezenaar, Dordrecht:
"Er was iets misgegaan bij de post. Zelf niets van gemerkt maar werd goed geïnformeerd door Cheapsimonly over mijn bestelling. Zoals het hoort. Service zoals je het niet vaak meer ziet."

Johan van Mierlo, Beuningen:
"Bedankt voor de snelle levering en goede service. Mvg Johan."

Wendy Tiggelaar, Oegstgeest:
"Het lukte me niet helemaal maar de klantenservice hielp me goed door het proces heen. Als 63 jarige is het niet altijd even gemakkelijk iets te bestellen. Bedankt voor de hulp."

Janine van de Laar, Amsterdam:
"Ik hoef geen vrij meer te nemen van mijn werk om naar een telefoonwinkel te gaan. Gewoon via internet besteld en alles snel thuis gekregen via de post. Top!"

Jordi Theunissen, Boxtel:
"Supersnel mijn sim only abonnement in huis. Gelukkig niet veel papierwerk maar wel alles snel te regelen. Gelukkig ben ik overgestapt en heb ik nu beter bereik met KPN. Door jullie actie bel ik nu toch goedkoper. Echt goed."

Ton Haverkort, Lunteren:
"Bedankt voor de hulp bij het uitzoeken van een nieuw abonnement. Door de vele aanbieders had ik geen idee meer welk Abonnement ik moest nemen. Mijn zoon heeft hier ook zijn abonnement afgesloten en was erg tevreden over de service. Daarom ben ik ook eens gaan kijken. Ik hoef niet te kunnen internetten of sms'en met mijn telefoon. Daarom heb ik nu een abonnement waarmee ik goedkoop kan bellen. Dat is het belangrijkste voor mij."

Karin van Castricum, Haarlem:
"Super! Voor mijn eigen internetbedrijfje in kinderkleding kan ik nu overal mijn mail beantwoorden. Ik heb een goedkoop simonly contract afgesloten van Telfort. Via mijn oude blackberry kan ik alle vragen snel beantwoorden. Nu krijg ik meer bestellingen binnen en bel ik ook nog goedkoper dan eerst."

Theo Heuvelink, Enschede:
"Het enige wat ik wil is goedkoop bellen. Al die poespas hoeft van mij niet. Mijn oude nokia werkt nog goed. Ik vind het opwaarderen met prepaid toch wat lastig en heb nu hier een sim only abonnement afgesloten. Gelukkig was het invullen van het contract erg gemakkelijk. Per post mijn gegevens ingestuurd en snel alles in huis."

Joris de Vrij, Muiden:
"Sinds eind februari bel ik nu met een sim only abonnement van Hi die ik via Cheapsimonly heb besteld. Gelukkig was ik nog op tijd met het overstappen en kon ik met sim only nummerbehoud gewoon blijven bellen met mijn oude nummer. Nu hoef ik niet iedereen mijn nieuwe nummer door te geven. En ik bel nu goedkoper dan bij mijn oude abonnement. Bedankt voor de snelle levering en service."

Marjolein van Wanroij, Bergambacht:
"Super tevreden klant. Na lange tijd sim only vergelijken ben ik hier terecht gekomen. Jullie hadden voor mij het goedkoopste sim only abonnement. Ik ben blij dat ik het bij jullie geregeld heb. De simkaart was snel in huis, nu kan ik veel meer bellen en sms'en dan bij mijn oude abonnement. Bij mijn volgende abonnement kom ik zeker terug"

Jayden van der Cruijs, Diemen:
"Mijn iPhone 3gs was nog goed genoeg om mee te bellen dus ik wilde geen nieuwe telefoon. Daarom ben ik gegaan voor een simonly van T-mobile. Ik kon mijn nummer en provider gewoon behouden. Gelukkig bel ik nu wel veel goedkoper!"

Willem Bouwers, Utrecht:
“Ik heb vorige week een sim only abonnement met onbeperkt sms bundel besteld bij Cheapsimonly.nl en bel er nu al goedkoop mee. Alles is snel geregeld en was op tijd binnen. Met de klantenservice heb ik geen ervaring, want die heb ik niet nodig gehad. Ik kon het sim only contract zelf invullen en opsturen. Gelukkig had ik wel op tijd mijn oude abonnement opgezegd, anders zat ik daar nu ook nog aan vast.”

Ferry vd Aa, Den Haag:
“Beetje laat, maar ik bel alweer even met mijn nieuwe simonly abonnement. Ik betaalde veel te veel voor mijn vorige prepaid kaart dus dit is een mooi goedkoop alternatief. Ik sms nu met mijn belminuten en kan het veel makkelijker in de hand houden en ben minder geld kwijt per maand.”

Berry Rodens, Diemen:
“Ik ben pas voor mezelf begonnen en moet nu veel bellen. Ik heb een sim only abonnement met veel belminuten afgesloten en dat is nu nog net genoeg. Als ik dalijk meer moet bellen ga ik kijken of ik met nummerbehoud over kan stappen naar een nieuw sim only abonnement, dat scheelt me aanzienlijk in de kosten. Een sim only contract rechtstreeks bij de provider is doorgaans minder goedkoop.”

Alex Rood, Alkmaar:
“Sinds een paar maanden ben ik overgestapt naar een prepaid sim only abonnement. Hiervoor zat ik altijd vast aan een contract met telefoon van 2 jaar. In het begin vond ik dit geen probleem, maar uiteindelijk werd het me echt te duur. En ik had er nog niet eens sim only internet en sim only sms bundel bij. Op internet zag ik een mooie aanbieding voor Sim only contract, en heb me geen moment bedacht. Het is goedkoop en ik heb het allemaal meer onder controle.”

Frenk Janssen, Venlo:
“Ik internet nogal veel op mijn telefoon dus ik wilde een abonnement met data bundel, en het liefste onbeperkt internet. Die heb ik gevonden, een sim only contract met onbeperkt dataverkeer en ik vond het allemaal erg goedkoop. Ook kan ik nu sms’en met mijn beltegoed in plaats van dat er aan het eind van de maand ineens kosten bijkomen. Destijds had cheapsimonly.nl de beste sim only aanbieding voor mij. Ook mijn broertje heeft hier zijn sim only abonnement gekocht, die wilde van zijn prepaid kaart af. Sim only prepaid was ook nog een oplossing maar met een sim only abonnement betaalt hij nu veel minder en kan hij meer bellen en sms’en.”

Wim van Aalst, Harkema:
“Ik wil gewoon goedkoop mobiel bellen, en dat gaat het beste met een sim only abonnement. Mijn telefoon is na een jaar nog niet versleten dus het is zinloos om die te vervangen. Hier vond ik een erg goedkoop sim only abonnement met onbeperkt dataverkeer, onbeperkt sms en veel belminuten.”

Jeffrey de Graaf, Almere:
“Ik heb alle vergelijkingssites bekeken en deze kwam als goedkoopste naar voren. Mij maakt het niet uit waar ik bestel, het komt toch altijd wel goed. Ook over cheapsimonly.nl heb ik geen klachten, alles is volgens afspraak verlopen. Invullen was makkelijk en ik kon al snel bellen, want het sim only abonnement was snel in huis.”

Arjan Timmers, Hoek van Holland:
“Ik had alles mooi geregeld, een sim only abonnement besteld, maar toen het moment daar was, bleek het met mijn telefoon niet te werken. Ik moest mijn telefoon eerst simlock-vrij laten maken… Dat kon hier in het centrum dus gedaan, en toen deed alles het. Nu bel ik alweer drie maanden met mijn goedkope sim only abonnement, de volgende keer doe ik het gewoon weer zo. Alles gaat gewoon via internet en de post, dus ik hoef ook niet te bellen met de telecomproviders zelf, dat scheelt weer enkele tientallen minuten in de wacht staan.”

Johan de Hoog, Dongen:
“Mijn tweede sim only abonnement alweer. Eerste keer ergens anders besteld, nu bij cheap sim only. Ligt er maar net aan waar het het goedkoopste is. En dat was cheapsimonly.nl deze keer, met een hele mooie aanbieding voor een goedkoop sim only abonnement.”

Wouter de Jong, Domburg:
“Bij sommige sites zag ik door de bomen het bos niet meer maar ik kon hier gelukkig meteen vinden wat ik wilde hebben. Ik kon de telefoon van mijn vader overnemen en dan zou ik dus ook kunnen internetten, maar internet met een prepaid kaart is veel te duur. Dus heb ik hier het goedkoopste sim only abonnement met onbeperkt internet afgesloten, nu ben ik voor minder als twintig euro per maand klaar en kan ik ook nog eens super veel smsen en bellen. Eerst gaf ik ongemerkt toch ook wel makkelijk meer als twintig euro in de maand uit aan beltegoed, en dan kon ik daar alleen maar van bellen en smsen. Voor mij geen prepaid meer, alleen maar sim only in de toekomst. Of ik moet ergens een mooi toestel bij kunnen krijgen.”

Roel ten Cate, Groningen:
“Ik wilde per se een Vodafone abonnement, maar ik hoefde niet perse een nieuwe telefoon. Nu kwam ik erachter dat ik op cheapsimonly.nl nog veel goedkoper een sim only abonnement kon afsluiten als bij Vodafone zelf. Dus heb ik dat maar gedaan. En na het afsluiten blijkt ook nog eens dat ik alleen maar contact heb met Vodafone zelf dus dat is precies hetzelfde. Ik bel in ieder geval weer met Vodafone.”